Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Çukurova Belediyesi’nin aldığı 15 ton karpuz vatandaşlara dağıtıldı

Çukurova Belediyesi’nin aldığı 15 ton karpuz vatandaşlara dağıtıldı

Soner Çetin’den üreticiye destek

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, ürünü tarlada kalma tehlikesindeki karpuz üreticisine destek oldu. 15 ton karpuz alan satin alan Soner Çetin, bu karpuzlari vatandaslara dagitti. Adana’nin bir zamanlar tarimin baskenti oldugunu belirten Baskan Çetin, “Ama bugünlerde üretici zor bir dönemden geçiyor. Üreticiye moral vermek amaciyla böyle bir uygulamaya gittik” dedi.

Toplumun her kesiminin sorununa çözüm bulmak için çaba harcayan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin bu kez de, karpuz üreticisine destek verdi.

Adana Kabzimallar Odasi Baskan Ali Batman ve hal esnafi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaretinde sorunlarini dile getirdi. Ali Batman, karpuz üreticisinin sorunlarini anlatti, üreticinin ürününün tarlada kalma tehlikesi ile karsi karsiya oldugunu ifade etti.

Üreticinin durumunun kendisini üzdügünü belirten Baskan Soner Çetin, karpuz üreticisine moral vermek ve destek olmak istedigini ifade etti. Bir zamanlar Adana’nin tarimin baskenti olarak anildigini söyleyen Baskan Çetin, “Ama bugün üreticinin zor durumda olmasi bizi derinden yaraladi. Zaman zaman narenciye zaman zaman da sogan üreticisine moral vermeye destek olmaya çalistik. Simdi de karpuz üreticisinin yaninda oldugumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.

Görüsmede, üreticiye moral olmasi için baslangiç olarak 15 ton karpuz alacagini belirten Baskan Çetin, bu sözünü aninda tuttu ve kamyonlarla gelen karpuzu vatandasa dagitmaya basladi.

Karpuz yüklü kamyonun basina geçen Baskan Soner Çetin, vatandaslara kendi elleriyle karpuz dagitirken, üreticiye desteginin devam edeceginin sözünü verdi. Çukurovalilar Baskan Soner Çetin’in bu yaklasimini takdirle karsiladiklarini dile getirdiler.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı